Zorgverzekering

Zorgverzekering online vergelijken werken oppervlakkig en hebben vaak geen antwoord zodra specifieke persoonlijke omstandigheden een rol gaan spelen.

Met een zorgverzekering helemaal afgestemd op jouw persoonlijke situatie ben je vaak niet alleen minder geld kwijt maar heb je ook minder snel onverwachte tegenvallers. Het is immers best wel lastig tegenwoordig om inzicht te krijgen in wat de verschillende zorgverzekeringen wel en wat niet vergoeden. Wij begrijpen dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet. Tijd misschien om uw huidige zorgverzekering eens tegen het licht te houden samen met Stroop Advies.

Soms is het mogelijk om toch korting te realiseren op bijvoorbeeld een aanvullende verzekering. Wij zetten alternatieve zorgverzekeringen voor u op een rij, zodat u de juiste keuze kunt maken en zodoende verzekerd bent dat uw risico op extra zorgkosten zo klein mogelijk is. Mail ons gerust uw polisblad of bel ons voor een offerte op maat voor u gemaakt.

Toch liever zelf aan de slag?


Dat kan natuurlijk ook, want niet elke zorgsituatie hoeft complex te zijn. Via de onderstaande button kunt u zelf een vergelijking maken tussen de zorgverzekeringen waarvan u denkt dat die aan uw wensen voldoen. Na het invullen van uw persoonlijke gegevens kunt u bijvoorbeeld kiezen tussen een restitutie of natura basisverzekering. En u geeft aan wat u in de aanvullende verzekering of de aanvullende tandartsverzekering verzekerd wilt hebben. Bijvoorbeeld kraamzorg of het aantal behandelingen fysiotherapie.

Vergelijk en sluit af

Wij bieden u de Stroop Advies zorgverzekering voordelen


  • Waarom is de ene verzekering beter dan de andere in uw situatie?
  • Wij gaan altijd voor een scherpe premie & maximale korting
  • Uw eigen online omgeving & Zorgapp voor snel declareren
  • Eén aanspreekpunt voor al uw verzekeringen

Direct contact opnemen!

Stroop Advies

Onafhankelijk, flexibel en ervaren. Bel ons voor een afspraak en ervaar het zelf!