Levensverzekeringen

U laat uw nabestaanden toch niet achter in onzekerheid?

Levensverzekeringen zijn eigenlijk best wel een lastig product voor ons allemaal. We willen er eigenlijk liever niet teveel bij stil staan en dat is natuurlijk heel begrijpelijk. Toch is het een hele geruststelling om te weten dat u uw zaken goed heeft geregeld als u of uw partner onverhoopt komt te overlijden. Niemand wil nu eenmaal voor onverwachte verrassingen komen te staan!

Om uw gezinsinkomen op peil te houden als een van u beiden komt te overlijden zijn er onder meer de volgende verzekeringen afsluitbaar:

  • Met een Overlijdensrisicoverzekering (ORV) kunt u uw nabestaanden goed verzorgd achterlaten. U verzekert een vast bedrag en u legt vast tot wanneer de verzekering loopt. Als u voor deze einddatum komt te overlijden, ontvangen uw nabestaanden het verzekerd bedrag.
  • Een uitvaartverzekering dekt de kosten van de uitvaart.

Sparen voor later.

Natuurlijk kunt u ook gewoon geld sparen voor later. Zowel bancair als bij een verzekeraar. De geldende rente speelt daarbij een grote rol wanneer we inzetten op een maximaal rendement. In alle gevallen bekijken wij samen met u wat voor u het meest gunstig is. Neem vrijblijvend contact met ons op; een afspraak is zo gemaakt!


...Stroop Advies,

Voor een deskundige én persoonlijke benadering. Onafhankelijk, flexibel en ervaren!